Hva skjedde 9-10.februar?

Kommentar: Å forutsi begivenheter til spesifikke datoer er som å varsle en strukturell spenning som ligger i naturen. Om trykket vil øke til bristepunktet slik at forventet begivenhet kommer til overflaten kan være en av de vanskeligheter tilknyttet prognose av fremtiden. Vi liker også å tro at det er mulig å forandre fremtiden og forebygge det verste, og ta valg som fremmer det beste.

****

Ved datoene 9-10.februar var jeg bekymret for en et nytt eksempel på naturkatastrofe, tsunami-effekt og terrorist angrep. Storbritannia pekte seg ut som et sensitivt område. Varsel ble sendt anti-terrorist gruppen ved Skotland Yard den 24. januar. Den 8.februar anholdt anti-terrorist politiet en mann på Heathrow lufthavn under mistanke om å planlegge en eksplosjon på hovedflyplassen

Den 9.februar ble Madrid utsatt for terror angrep, hvor man i ettertid kan si at heldigvis kom kun 42 personer til skade ved eksplosjonen. Av større bekymring, og av tsunami-størrelse, er at Nord Korea kunngjør at de er i besittelse av kjernefysiske våpen. Dette kan skape uro og frykt på sikt.

Den 10.februar mister 25.000 mennesker hjemmene sine i sydvest Pakistan når en demning brister. Flere hundrede mennesker fryktes omkommet

****

I Storbritannia kunngjør Prins Charles den 10. februar at han skal gifte seg med sin Camilla den 8. April. Dette vekker sterke og delte oppfatninger i Storbritannia om hvem som engang bør overta den britiske trone. Når Charles gifter seg den 8. april er dette 2. gang at han gifter seg samme dag som en solformørkelse. Den amerikanske astrologen Debbie Kempton Smith skrev kort tid etter hans ekteskap med Diana at solformørkelsen indikerte ekteskapet ville fare i uventede retninger for det nydelige paret.... Hvis du er i kategori "skilt" og skal gifte deg på for andre gang, er sannsyneligheten for å velge 2 solformørkelser 1: 33.000. Med andre ord - ekteskap på denne dag er en belastet affære for Charles. Fødselsdiagrammet til prins William foreslår at hans far ikke vil bli konge eller falle fra kronen.

Tsunami-katastrofen den 26.des.2004 ble forårsaket av de enorme energimengder som ble utløst gjennom jordskjelvet i Sumatra. Jordskjelv er forårsaket av kontinenter i jordskorpen som kolliderer. Slike katastrofale friksjoner og energi utløsninger er naturen til enkelte møter, relasjoner og partnerskap. Kunngjøringen den 9.februar av Charles planlagte ekteskap med Camilla varsler om et partnerskap som kan forstyrre ro og orden, og som medfører plutselige vendinger eller omveltninger.

Dette som eksempel på hva som kan ligge lenger ned i løpet av et rør hvor kritisk dato var 9-10.feb 2005. 

 

 

 

RETURN TO