Historical Trades

 

Den 1. april 2003 solgte Stockchat traderen kjent som "OTO" ned PANFISH til et historisk bunnnivå på 3øre. Hele operasjonen kostet kr.100,- og kort tid etterpå rapporterte Hegnar Online at verdien på PANFISH hadde intradag falt med hele 40%. Aksjen steg kort etterpå og sluttet på 4 øre. Vi gratulerer likevel "OTO" med hans suksess og berømmelse gjennom denne tilsiktede og historiske traden på 1. april.

.

Den 22.september 2006 ble det inngått følgende veddemål på Stockchat mellom traderene Naz og Oto. 1) Oto sier at olje vil nå All Time High innen utg april 2007. Naz vedder imot. 2) Oto vedder at DNO er på All Time High innen 22.september 2007. Naz vedder imot. 3) Oto vedder at CRU skal til 20,-  Naz vedder at den skal til 5,-. Vinneren er den som først får rett.

Innsatsen i hver av tilfellene er en flaske Hennessey XO. I tilfelle Oto går konkurs i mellomtiden har han allerede kjøpt inn 3 flasker slik at han er istand å kunne fullbyrde sitt veddemål....  Det er vel det som heter liquiditet...

.

- back -