Bedrift og ledelse *

* Bedriftsastrologi - Magasinet, Dagbladet

For Næringslivet *

* Artikler og omtale hos Hegnar Online
Astrologi for Næringsliv - av Andrew Bevan, QHP, DMS Astrol.
.
Konserndiagram
Motivene for å bestille kart for når konsernet ble stiftet/startet, er forskjellige. Noen ønsker å vite om stjernene formidler et budskap som er forenelig med firmaets markedskonsept. Andre ledere vil ha diagrammet som en kuriositet og veggpryd som kan tjene som en 'isbryter' og tilfeldig samtaleemne ved besøk i konsernet.
.
Møtevirksomhet
Ledere ønsket å bruke astrologi forutfor viktige møter for å kartlegge motparten - deres mulige respons, interesse og ressurser. Møtetidspunkter er valgt med omhu for å unngå trøbbel og for å fremme en god avtale mellom interessentene. Forutfor rettssaker og forlik har man brukt astrologi for å kartlegge utfordringer og legge en strategi som fremmer best mulig resultat. 
.
Konferanse innslag
Astrologi ble brukt som et konferanseinnslag for å se hvordan deltagerne ville respondere til en annerledes tenkemåte. Nye innfallsvinkler gir nye perspektiver. Her er det et underholdningsaspekt, spørsmål om markedsverdi og fokus på enkeltindivid og gruppesammensetning. 
.
Reklame og Markedsføring
Korrekt timing er avgjørende for at et prosjekt skal lykkes. For å selge godt, bør din produktpresentasjonen ha evne til å forføre forbrukerne - fremfor å drukne dem i opplysninger. Astrologi blir anvendt i kreative prosesser og brain-storming. Astrologi er et symbolspråk som kan oppdage det merkenavnet som omfavner konsept og innfallsvinkel til market. 
.
Kommersiell anvendelse
Astrologi selger. Det brukes til å selge dagsaviser og ukeblader. Telenor brukte astrologi for å markedsføre innføringen av teletorgtjenester. Eksemplene er mange. Vi finner telefoner og båter med merkenavnet "Zodiac". Sandvika kino er et eksempel på hvordan stjernehimmelen og planetene er tatt i bruk for å skape en unik og trivelig atmosfære.
.
Kulturell tilnærming
Asia er i vekst! Dette er fremtidens marked. Norsk næringsliv bør nærme seg Østens tenkning og deres astrologi for å fremme fremtidige handelsavtaler. Dalia Lama har sin personlige astrolog. Bør ikke du vise engasjement i hedersgjestens kultur og trossystemer?

 

 

Return